Over projectontwikkelaar Goossens

In 2005 startte Goossens Projectontwikkeling als familiebedrijf met een eerste appartementsproject.
Dit werd een succes. Snel volgden er nog enkele mooie appartementsprojecten in de regio Putte, Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

In 2009 kregen we de opportuniteit om een verkaveling met pastoriewoningen te ontwikkelen in Itegem. Dit werd ons eerste paradepaardje! BVBA Goossens wordt een gevestigde waarde in de ontwikkeling van pastorie verkavelingen. Prachtige unieke woningen, steeds gelegen op een topligging. Zo hebben we enkele verkavelingen gerealiseerd in Itegem, Heist op den Berg, Putte en Peulis.

In 2015 kwam de vraag van de gemeente Putte om de projectzone, gelegen in het centrum van Putte uit te werken. De gemeente wou daar een appartementsproject in hedendaagse, tijdloze stijl, ontwikkeld door één projectontwikkelaar. Dit was een unieke kans. Park Alice Nahon werd geboren. Park Alice Nahon is een pilootproject. Mooie, ruime appartementen met veel licht, unieke terrassen allemaal zuid- en zuidwest georiënteerd, gelegen in een groen, rustig park op wandelafstand van het centrum! Ondergrondse parkingplaatsen, geen verkeershinder,  u geniet van uw comfort en rust.

U zal zeker geboeid geraken door dit nieuwe project

Welkom in  ” Park Alice Nahon’ !

BVBA Goossens bouwt steeds volledig conform de WET BREYNE, d.w.z. 100% bankwaarborg.

Kwaliteitsvolle zekerheid

  • Wij kiezen steeds voor eerste keuze kwaliteitsmaterialen en vakmensen.
  • Onze projecten zijn kwaliteitsvol, u investeert in zekerheid.

Wij verkiezen een individuele aanpak

We verkiezen een persoonlijke  aanpak, direct contact met onze kopers.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over Park Alice Nahon!

Neem alvast een kijkje naar onze gerealiseerde projecten.